Címkézőgépek

ELT-2500 Tamp Címkézőgép

Cikkszám: ELT-2500
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Asztali tamp címkéző, akár transzparens címkékhez is!


Kosárba
Termék KategóriaFelső kategóriás asztali gépek (2000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA Basic
Termelési kapacitás percenként15-25 db
Szállítópálya szélesség- mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Működési elv: A terméket az operátor a címkézőgép vákumlapja alá helyezi. A pontos termékpozícionálást állítható ütközők segítik. Egy lábkapcsoló segítségével indítjuk el a címke lefejtést. A hordozószalagról történő leválást követően a címkét egy vákumozott felület tartja meg, amíg a függőleges irányban elmozduló pneumatikus munkahenger rá nem ragasztja azt a címkézendő felületre. A speciálisan kialakított vákumfejen található rugalmas felület garantálja a címke ideális felragasztását. 

Ha közvetlenül a címke felhelyezés előtt szeretnék a címkét megnyomtatni (sorozatszám, LOT szám, szavatossági idő stb...), akkor az  ELP-500 Nyomtatóval egybeépített Tamp Címkéző  berendezésünk a legjobb választás.

A berendezés asztali kivitelben kerül kialakításra. A címkeközök érzékelése a Herma FS03-as szenzorral történik, ezért az áttetsző címkéket is precíziósan kezeli a berendezés! 

Címkézési kapacitás: 15-20 darab/perc (A címkézési mennyiség függ a nyomtatási mező méretétől, az operátor adagolási sebességétől, valamint a címkézendő felületre kerülő címke hosszától!) Amennyiben nagyobb mennyiséget vár el, és nem szükséges a címkéket megnyomtatni, ajánljuk ELT-1100 Felső Címkézőgépünket , az ELT-2100 Felső Címkézőgépünketvagy a gyártósorba integrálható ipari ELA-3100 Felső Címkézőgépünket.

Műszaki paraméterek:
Címkelefejtő típusa: Herma Basic címkéző applikátor
Hajtások: Léptetőmotor
Címketekercsátmérő: 300 / 76mm
Címkézési sebesség: max. 25 m/min
A berendezés működéséhez szükséges 6 bar sűrített levegő biztosítása!