Címkézőgépek

ELA-3100 Felső címkézőgép

Cikkszám: ELA-3100
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Automata ipari felsőcímkéző, amely akár nyomtató funkcióval is bővíthető.

 ELA-3100 Felső címkézőgép


Kosárba
Termék KategóriaIpari sorozatgépek (3000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA Basic;HERMA H400
Termelési kapacitás percenként20-60 db
Szállítópálya szélesség100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Az ELA-3100 Felső Címkézőgép magas darabszámú, folyamatos üzemű, kézi vagy gépi adagolással működő berendezés. Kifejezetten sík lapokkal rendelkező termékek címkézésére szolgál. 

Működési elv: A terméket kézi erővel -vagy opcionálisan adagoló körasztal segítségével (termékfüggő)- juttathatjuk a szállítószalagra. A termék először a sorolóművel találkozik, amely lehet például felső mechanikus, vagy oldalsó pneumatikus, vagy oldalsó forgókerekes. Ez a berendezés a szállítópálya szélességét csökkentve (manuálisan állítható), és egy szabályozható forgási sebességű kerékkel, a termék haladási sebességét lassítva késlelteti a termék továbbhaladását. A sorolóműnek köszönhetően a címkézőfejnél nem alakul ki torlódás a folyamatos adagolás ellenére sem.

A pálya végén egy tárolóba hullik a kész termék, vagy az opcionálisan rendelhető ELR-Forgó Körasztal segítségével pufferelhetjük a felcímkézett termékeket.  

Címkézési kapacitás: 16-40 darab/perc (A címkézési mennyiség függ az adagolástól, a címke hosszától, valamint a termék méretétől!) Amennyiben nagyobb mennyiséget szeretne termelni, ajánljuk  ELA-4170 Doboz Címkézőgépünket, vagy ELA-4100 Nagy Sebességű Fedél Címkézoőgépünket.

Alkalmazás: Logisztikai címkézés, Importált termékek felülcímkézése, Raktári címkézés, Élelmiszeripari etikettezés, Vegyipari címkézés, Cigaretta címkézés, ajándékdoboz címkézés, kozmetikai dobozok feliratozása, dobozos alkatrészek címkézése, szavatosság címkézés, doboz feliratozás, dátum feltüntetés címke segítségével, árcédula felragasztás, árazás, vonalkód etikettezés, biztonsági címkézés, vagyis a gépi termékjelölés jelentős részén használható.

Címkeszalag szélesség 80 mm, 160 illetve 240 mm-ig
Termék szélesség 100, 160, 200, 250, 300, 500 mm-ig
Címkézőfejek száma: 1 db
Címketekercsátmérő 300 / 76mm
Címkézési sebesség max. 40 m/min (sceciális esetben akár 60 m/min)
Címkézési kapacitás termékfüggő
Elektromos csatlakoztatás 230 V AC (16A)
Elektromos teljesítmény: kb. 0.6 kW (állandósult üzemben)
Sűrített levegő -