Címkézőgépek

ELT-1500 Tamp Címkézőgép

Cikkszám: ELT-1500
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Félautomata tamp címkéző berendezés


Kosárba
Termék KategóriaAsztali gépek (1000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaENDILINE L300
Termelési kapacitás percenként15-25 db
Szállítópálya szélesség mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Működési elv: A terméket az operátor a címkézőgép vákumlapja alá helyezi. A pontos termékpozícionálást állítható ütközők segítik. Egy lábkapcsoló segítségével indítjuk el a címke lefejtést. A hordozószalagról történő leválást követően a címkét egy vákumozott felület tartja meg, amíg a függőleges irányban elmozduló pneumatikus munkahenger rá nem ragasztja azt a címkézendő felületre. A speciálisan kialakított vákumfejen található rugalmas felület garantálja a címke ideális felragasztását. 

Ha közvetlenül a címke felhelyezés előtt szeretnék a címkét megnyomtatni (sorozatszám, LOT szám, szavatossági idő stb...), akkor az  ELP-500 Nyomtatóval egybeépített Tamp Címkéző  berendezésünk a legjobb választás.

A berendezés asztali kivitelben kerül kialakításra. A címkeközök érzékelése optikai "villás" szenzorral történik, ezért az áttetsző címkék esetében a címkeközöket marker jelöléssel kell ellátni! Áttetsző címkék kezelésére ajánljuk az ELT-2500 Tamp Címkézőgépünket, az  ELA-3100 Felső Címkézőgépünket vagy az ELT-2100 Felső Címkézőgépünket.

Címkézési kapacitás: 15-20 darab/perc (A címkézési mennyiség függ a nyomtatási mező méretétől, az operátor adagolási sebességétől, valamint a címkézendő felületre kerülő címke hosszától!) Amennyiben nagyobb mennyiséget vár el, és nem szükséges a címkéket megnyomtatni, ajánljuk ELT-1100 Felső Címkézőgépünket , vagy a gyártósorba integrálható ipari ELA-3100 Felső Címkézőgépünket.

Műszaki paraméterek:
Címkelefejtő típusa: Endiline címkézőapplikátor
Hajtások: Léptetőmotor
Címketekercsátmérő: 300 / 76mm
Címkézési sebesség: max. 25 m/min

Méret: 440(szé.)mm x 660(ma.)mm x 750(mély.)mm

Minimum címke méret: 20x20mm


A berendezés működéséhez szükséges 6 bar sűrített levegő biztosítása!