Címkézőgépek

ELP-500 Nyomtató Tamp-Címkéző

Cikkszám: ELP-500
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Címke nyomtatás, és sík-enyhén domború felületű termékek címkézése egy műveletben! Max. nyomtatási szélesség: 104mm 

  


Kosárba
Termék KategóriaNyomtatóval integrált asztali kisgépek (ELP sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaTSC
Termelési kapacitás percenként10-25 db
Szállítópálya szélesség- mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Ez a kompakt megoldás rendkívül gazdaságos, mivel a nyomtatás, és a címkézés egy időben történik.

Működési elv: Az operátor a termék behejezését követően, a címkézőgépet lábpedállal hozza működésbe. A címkéző egység egy TSC thermo-transzfer nyomtatóból, valamint egy függőleges mozgásra képes pneumatikus vákuum applikátorból áll. A vákuum lapra kitolt megnyomtatott címkét, a pneumatikus applikátor helyezi a termékre. A TSC MH240 thermotranszfer nyomtató széria már 203dpi felbontásban is rendkívül részletgazdag nyomatot jelenít meg a címkén (opcionálisan rendelhető 300, illetve 600dpi felbontással is). A nyomtatási kép magyar nyelvű szoftverrel gyorsan, egyszerűen szerkeszthető. A számítógépen megszerkesztett tartalom exportálását követően a nyomtató külön-külön automatikusan eltárolja a kapott nyomtatási beállításokat. A berendezés memóriája számtalan nyomatot képes tárolni. Az érintőképernyő segítségével az operátor tudja kiválasztani a nyomtatási képet. 
A nyomtatási funkció önállóan is vezérelhető! Tehát normál asztali ipari nyomtatóként ki tudjuk nyomtatni a már felcímkézett termékek kartondobozának, egységcsomagjának címkéjét is.

Az ELP-500-as címkézőberendezéssel jellemzően sík, vagy enyhén domború felületű dobozok, kannák, kozmetikai tubusok, vagy akár töltött simítózáras, vagy normál hegesztett tasakok is címkézhetők. Amennyiben töltetlen tasakokat, vagy zsákokat szeretnénk címkézni, a címkézendő tasakok akár nagyobb mennyiségben is elhelyezhetőek a gépben. Ezzel a megoldással mindíg a felcímkézett tasakot kell elvenni a rakat tetejéről, amivel a címkézési kapacitás jelentősen megnövelhető. 

Címkézési kapacitás: 15-20 darab/perc (A címkézési mennyiség függ a nyomtatási mező méretétől, az operátor adagolási sebességétől, valamint a címkézendő felületre kerülő címke hosszától!) Amennyiben nagyobb mennyiséget vár el, és nem szükséges a címkéket megnyomtatni, ajánljuk ELT-1100 Felső Címkézőgépünket , vagy a gyártósorba integrálható ipari ELA-3100 Felső Címkézőgépünket.

Műszaki paraméterek:

Befoglaló méretek: 390mm (szélesség) x 500mm (magasság) x 600mm (mélység)

Max. nyomtatási szélesség: 104mm 

Felbontás: 8 pont/mm 203dpi.

Címketekercs kapacitás: 208,3 mm

Thermo Szalag kapacitás : max. 600 méter

LCD Resistive érintőképernyő, 16 bits Color, 480 x 272 pixel

USB host, szkenner, vagy PC-billentyűzet

Súly: 20kg

 TSC MH240 Series - Endiline   

Ajánlott termékek