Címkézőgépek

ELK-500 Vákuumlapos címkefelrakó teleszkóp

Cikkszám: ELK-500
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Címkelefejtők, címkenyomtatók kiegészítő berendezése, mely általában határozatlan távolságú felületek címkézését teszi lehetővé.


Kosárba
Termék KategóriaSegédberendezések
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaTSC
Termelési kapacitás percenként15-25 db
Szállítópálya szélesség-- mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Alkalmas olyan termékek címkézésére is, ahol a címkefelrakás után szabad helyet kell biztosítani. Például mozgó egységrakományok feliratozása terén már bizonyított.

Alkalmazási terület: Az Agrár feliratozás terén szabálytalan felületek vagyis zsákok feliratozása, zacskók címkézése, fóliázott csomagok etikettezése, vagy bármilyen egyéb iparág raklapos áruinak címkézése.

Működési elv:

A címkelefejtő gép az előre megnyomtatott címkét a várakozó vákuumlap alá közvetlenül kitolja. Ha közvetlenül a címke felhelyezés előtt szeretnék a címkét megnyomtatni (sorozatszám, LOT szám, szavatossági idő stb...), akkor az  ELP-500 Nyomtatóval egybeépített Tamp Címkéző  berendezésünk a legjobb válsztás.

 A lap a címkét a nem ragadós oldalán vákuum segítségével megfogja. Ezután a pneumatikus teleszkóp a lapot kitolja és nekinyomja az ott várakozó terméknek. A berendezés a termék felületét érzékelve megszünteti a vákumot és a címke a felületre ragad. Az érzékeléssel egyidejűleg a teleszkóp azonnal visszahúz és várakozik a további címkék kitolására. Kis méretű címkéknél a megfogásra elegendő csak a vákum, de nagyobb 80-150 mm címkéknél a kitolás alatt egy úgynevezett segédlevegő is nekiszorítja a címkét a vákumlaphoz. A berendezés saját vezérléssel rendelkezik, ezáltal alkalmas az összes címkelefejtő, illetve címkenyomtató berendezéshez (természetesen más-más felfogató adapterrel). A berendezés működéséhez szükséges paraméterek egy LCD kijelző és kezelőgombok segítségével szabadon programozhatóak.

Címkeszalag szélesség

104 mm-ig, 160mm -ig illetve 240 mm-ig

Címkehossz

max.80, vagy max. 160

Teleszkóp lőkethossz

max. 200 mm

Címkézési kapacitás

kb. 25 Címke/Perc (termékfüggő)

Elektromos csatlakoztatás

24 V DC (külső táp, vagy a gazdagépről)

Áramfelvétel

300 mA

Sűrített levegő

6 bar