Címkézőgépek

ELT-1310 Körbecímkéző (folyamatos)

Cikkszám: ELT-1310
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Asztali körbecímkéző gép 

ELT-1310_Körbecímkézőgép_használati útmutató


Kosárba
Termék KategóriaAsztali gépek (1000-es sorozat)
GyártóENDILINE
Címkelefejtő típusaENDILINE L300
Termelési kapacitás percenként30-60 db
Szállítópálya szélesség150 mm
Címkézési módszerCímke rásimítása hengeres felületre

Működési elv: A termékeket egy operátor a szállítópályára helyezi, majd az automatikusan továbbhaladva ér a címke leválasztó élhez, ahol a címke kezdeti megtapadása, és a címke lefejtése is történik. A berendezés nem rendelkezik sorolóművel, ezért az operátor feladata a megfelelő termékközök biztosítása! 

A címke kezdeti megtapadását követően a termék bekerül a forgató egységbe. Ez az egység csúszásmentesen forgatja a flakonokat két speciális bevonatú felület között, ugyanakkor a lefejtett címkét rásimítja a flakon palástfelületére. A pálya végén egy tárolóba hullik a kész termék, vagy az opcionálisan rendelhető ELR-Forgó Körasztal segítségével pufferelhetjük a felcímkézett palackokat.

A berendezés asztali kivitelben kerül kialakításra. A címkeközök érzékelése optikai "villás" szenzorral történik, ezért az áttetsző címkék esetében a címkeközöket marker jelöléssel kell ellátni! Áttetsző címkék kezelésére ajánljuk az ELA-3300 Automata Körbecímkéző gépünket . 

Az ELT-1310-es Körbecímkéző berendezésnél kiemelten fontos, hogy a címkézés pontosságát, és esztétikai megjelenését nagyban befolyásolja a palackok felületi kiképzése, a címke anyaga, valamint a címkézendő termék térbeli geometriái! A berendezés párhuzamos oldalú hengerpalást felületek címkézését tökéletesen végzi. Ha a flakonok között eltérés tapasztalható, vagy ha nem teljesen párhuzamos oldalú a flakonok, üvegek palástfelülete, akkor az ELA-3300 Automata Körbecímkéző gép  megfelelőbb választás.

A címkézendő felületnek por, nedvesség, és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A berendezés nem tartalmaz semmilyen felülettisztító, vagy szárító egységet! A címkézés pontosságát, és esztétikai megjelenését nagyban befolyásolja a termékek felületi kiképzése, a címke anyaga, valamint a címkézendő termék térbeli geometriái.

Műszaki specifikáció:
Címkelefejtő típusa: Endiline címkézőapplikátor
Méretek: 1100x800x480mm
Maximális címkeszélesség: 160mm Címketekercs mérete: külső átmérő maximum: 300mm, belső duda átmérője: 76mm
Címkézési pontosság kereszt illetve hosszirányban: +/- 1mm (ideális flakont, és címkét feltételezve)
Maximális címkézési sebesség: 25m/min

Címkézendő termék átmérője: minimum 25mm, maximum 150mm

Súly: ~60kg


Címkézési kapacitás: 30-40 darab/perc (A címkézési mennyiség függ az adagolástól, a palástfelületre kerülő címke hosszától, valamint a palack átmérőjétől!) Amennyiben nagyobb mennyiséget vár el, vagy gyártósorba integrálható ipari megoldás érdekli, ajánljuk ELA-3300 Automata Körbecímkéző  gépünket. Ha a leggyorsabb palást címkézőgépünket keresi nézze meg ELA-4360 Nagy Sebességű Körbecímkéző  berendezésünket.

Eloxált alumínium alaplap, illetve rozsdamentes lemezekből álló felépítmény.

ELT-1310_Körbecímkézőgép_használati_útmutató

Ajánlott termékek