Címkézőgépek

ELA-3300 Automata körbecímkézőgép (szakaszos)

Cikkszám: ELA-3300
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Szakaszos üzemű, kompakt függőleges címkézőgép, párhuzamos oldalú termékek, hengerpalást felületének címkézésére.

Rendelhető frontoldali, hátoldali, valamint nyak címke felragasztásához is!

üveg_címkézőgép_endiline.hu  ELA-3300 Video Endiline_üvegycse_címkézés Címkebefűzési segédlet:Endiline Herma Basic címkebefűzési segéd videó - Endiline Herma Basic label threading helper video


Kosárba
Termék KategóriaIpari sorozatgépek (3000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA Basic;HERMA H400
Termelési kapacitás percenként15-40 db
Szállítópálya szélesség100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm
Címkézési módszerCímke rásimítása hengeres felületre

Az ELA-3300 egy 100%-ban magyar fejlesztésű gép, mely palack címkézés, üveg címkézés, illetve bármely hengeres termék címkézésére alkalmas. Alkalmas dupla címkézési feladatra is, mint például boros üveg címkézés. Speciális esetekben "utólagosan pozícionált címke" felrakására is alkalmas a termék egy pontosan meghatározott helyére, mint például árcímkék, vonalkódok, idegen nyelvű feliratokat tartalmazó címkék. Speciális esetekben thermo transfer hőnyomtatóval is felszerelhető dátumok, vonalkódok, sorszámok, vagy bármely más információ feliratozására .

Működési elv: A terméket kézi erővel -vagy opcionálisan adagoló körasztal segítségével- juttathatjuk a szállítószalagra. A termék először a sorolóművel találkozik. Ez a berendezés a szállítópálya szélességét csökkentve (manuálisan állítható), és egy szabályozható forgási sebességű kerékkel, a termék haladási sebességét lassítva késlelteti a termék továbbhaladását. A sorolóműnek köszönhetően a címkézőfejnél nem alakul ki torlódás a folyamatos adagolás ellenére sem. A címkézőfejhez érve a terméket egy pneumatikus hengerpár nekiszorítja egy gumírozott forgatóműnek. A termék a címke lefejtő acél él elött forog, miközben a címkézőfej elindítja a címkelefejtést. Ezzel egyidőben a címke a hengerek közötti forgásnak köszönhetően rásimul a termék felületére. A pálya végén egy tárolóba hullik a kész termék, vagy az opcionálisan rendelhető ELR-Forgó Körasztal segítségével pufferelhetjük a felcímkézett palackokat.

Front, és hátoldali címke felhelyezés opcionálisan rendelhető: Amikor a pneumatikus hengerpár nekiszorítja a gumírozott forgatóműnek a palackot, elindul az egyik címke felhelyezése, és a beállított késleltetésnek megfelelően a második címke lefejtése is. A berendezés ezzel a bővítéssel boros üvegek, pálinkás palackok, sőt ásványvizes flakonok címkézésére is alkalmas.

Nyak címke felhelyezése opcionálisan rendelhető: A nyakcímke felragasztásához szükség van egy különálló címkéző applikátorra, amely kizárólak a nyakcíme tekercsét kezeli. A palástcímkézés művelete közben indul el a nyakcímke lefejtése is, annak megfelelően, ahogy a késleltetést beállítjuk. Amennyiben a palack nyaka kúpus, természetesen a címkéző fejet, is abban a szögben kell beállítani. 

Címkézési kapacitás: 16-40 darab/perc (A címkézési mennyiség függ az adagolástól, a palástfelületre kerülő címke hosszától, valamint a palack átmérőjétől!) Amennyiben nagyobb mennyiséget szeretne termelni, ajánljuk a leggyorsabb palást címkézőgépünket ELA-4360 Nagy Sebességű Körbecímkéző .

Speciális esetekben thermo transfer hőnyomtatóval is felszerelhető (opcionális) dátumok, vonalkódok, sorszámok, vagy bármely más információ feliratozására. A termékek átmérőjéhez és magasságához az átállás egyszerűen beállítható. A különböző termékek közti átállás gyors, a berendezés felhasználóbarát.

Műszaki paraméterek:
Maximális címkeszélesség: 160 mm (jelen esetben a címke magassága)
Termék átmérő: 20-100mm (a termékmagasságtól is függ az átmérő)
Szállítópálya (heveder) szélessége:100mm
Címketekercsátmérő: 300 / 76mm Tekercselés iránya jellemzően A/8 (az A/8-as ábrát tudástár oldalunkon találja: 
Hálózat: 100-240V AC 50-60 Hz
Elektromos teljesítmény: 0.8 kW (állandósult üzemben)
Sűrített levegő: 6 bar
Gépváz alapméret: 1000 x 600 mm
Teljes befoglaló méret: 1620 x 920