Címkézőgépek

ELT-1100 Felső címkézőgép

Cikkszám: ELT-1100
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Asztali szállítószalagos címkéző. Szállítópályán mozgatható, párhuzamos oldalakkal rendelkező termékek címkézésére szolgál. 

 


Kosárba
Termék KategóriaAsztali gépek (1000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaENDILINE L300
Termelési kapacitás percenként20-40 db
Szállítópálya szélesség150 mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Az ELT-1100 asztali címkézőgép kis darabszámú folyamatos vagy szakaszos üzemű, kézi adagolást igénylő, sík lapokkal rendelkező termékek címkézésére szolgál. A gép előnye a kis mérete és mobilitása, amely lehetővé teszi a könnyű mozgatást. A címkéző gépet nagyon könnyen lehet mindig az adott termék mellé telepíteni és nem kell a termékek szállításáról gondoskodni. A termék méretétől függően különböző szélességű szállítószalag választható a címkézéshez.

Működési elv: A termékeket egy operátor a szállítópályára helyezi, majd az automatikusan továbbhaladva ér a címke leválasztó élhez, ahol a címke kezdeti megtapadása, és a címke lefejtése is történik. A berendezés nem rendelkezik sorolóművel, ezért az operátor feladata a megfelelő termékközök biztosítása! 

A pálya végén egy tárolóba hullik a kész termék, vagy az opcionálisan rendelhető ELR-Forgó Körasztal segítségével pufferelhetjük a felcímkézett termékeket.  

A berendezés asztali kivitelben kerül kialakításra. A címkeközök érzékelése optikai "villás" szenzorral történik, ezért az áttetsző címkék esetében a címkeközöket marker jelöléssel kell ellátni! Áttetsző címkék kezelésére ajánljuk az ELA-3100 Felső Címkézőgépünket vagy az ELT-2100 Felső Címkézőgépünket.

A sebesség 40m/min-ig választható. A címkézés és a szállítószalag sebességének szinkronizálása manuálisan lehetséges. A termékek pontos vezetését terelőkorlátok biztosítják. 

Alkalmazási terület: Olyan vállalkozásoknál használható, ahol például dobozcímkézés, vagy tégely címkézés a feladat. Az automata címkefelhelyezés mindíg garantálja, hogy a feliratozás precízen jelenjen meg a terméken.

Szállítópálya motor teljesítménye 0,09 KW
Villamos tápfeszültség 240V AC 50Hz
Címkeszélesség 80 mm, 160 mm-ig
Címketekercsátmérő( külső/belső) 300 / 76mm
Címkézési sebesség max. 25 m/min
Címkézési kapacitás kb. 20-50 Címke/Perc (termékfüggő)
Elektromos csatlakoztatás 230V AC (1 x 16A)
Elektromos teljesítmény: kb. 0,6 kW (állandósult üzemben)