Szolgáltatások

Termékcímkék gyártása

Cikkszám: Endiline
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

A jó címke nem csak a törvények által definiált információkat jeleníti meg, hanem esztétikai élményt nyújtva segíti a fogyasztót a döntés meghozatalában. A sikeres értékesítés egyik alapja tehát a jó termék címke. 

 


Kosárba

A termék címkék számtalan területen találhatók meg a kereskedelemben, akár egy színnel, akár több színben megnyomtatva:

  • Élelmiszeripari termék címke (bor címke, pálinka címke, méz címkézés, konzervipari címkék, édesipari címkék, tejipari címkék, sütőipari címkék, fólia címkék, hűtőházi speciális címkék, mirelit címke, mérleg címke, ...)
  • Gyógyszeripari címkézés (doboz címke, fiola címke, kémcső címke, laboratóriumi etikett, tasak lezáró címke, többoldalas címke, lapozható címke...)
  • Vegyipari címkézés (biztonsági címke, mosószeres flakon címke, kanna címke, vödör címke...)

Kínálatunkban az egyszerű thermo és papír címkéktől kezdve, a műanyag (PE, PP, PVC) és speciális (fém, textil, karton) címkékig minden megtalálható, különféle formában, méretben és kiszerelésben (A4-es íves címkék, tekercses címkék, leporellos címkék, termékcímkék). Tudástárunkban minden fontos információt megtalál a címkék tekercselési irányától, a címketekercs maximált méretéig: endiline_tudástár

Az egyedi igényeket is szívesen megoldjuk (UV fénnyel detektálható címke, perforált címke,). Akár digitális, akár ofszet nyomtatással. 

ECL Címke, Lapozható Címke, Kihajtható Címke, Booklet Címke: megnövelt információtartalmával segíti a gyártót és forgalmazót termékének eladásában, növeli a vásárlók elégedettségét és alkalmazása a csomagolás költségeit is csökkentheti.

Prégelt címkék: A címke felületére a festéket hő, és nyomás hatására visszük fel. Ezzel a felületnemesítéssel fémes hatású címkét, vagy akár magasfényű címke felületeket is kaphatunk.

Dombornyomott címkék: A címke felületének síkjából nyomóformák használatával kiemeljük a láttatni kívánt elemeket. Akár nyomatlan felületeket, vagy a már megnyomtatott felületeket, sőt a prégelt grafikákat is nemesíthetjük ezzel az eljárással.

Szitanyomott címkék: Szitaszövet segítségével a címke felületét transzparens uv lakkal, vagy speciális pigmentekkel nemesítjük.  

Mozaik címkenyomtatási technológia: Az eljárás során a nyomtatást vezérlő számítógép véletlenszerűen generál színt, alakzatot, grafikát. Ezzel egy adott formaterven belül, minden egyes címkét egyedi megjelenéssel ruházunk fel.

Speciális címkenyomtatási típusaink: Fluoreszkáló UV lakkal bevont, vagy megjelölt címkék. Mikro gravírozott címkék, Sorszámozott címkék...

Írjon nekünk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot: Címkegyártás kapcsolat