Szállítópályák

ELR - Forgó Körasztal

Cikkszám: Endiline
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Adagoló, érkeztető körasztalok a legegyszerűbb megoldástól, a rozsdamentes élelmiszeripari minősítésig.


Kosárba
Szélesség800;1000;1200
Hossz- mm
Szállítópálya típusSzállítópálya kiegészítő

Gyártósorba integrálva, akár termékek adagolására, akár a felcímkézett palackok, üvegek fogadására is alkalmazhatjuk. A forgó körasztal a legköltségkímélőbb, és helytakarékosabb megoldás a termékek pufferelésére.

Adagolásnál a speciálisan kiképzett terelő korlátok folyamatosan a forgó körasztal külső pereme felé terelik a flakonokat, így juttatva őket az asztal mellé helyezett címkézőgép szállító hevederére.

Érkeztetésnél a címkézőgépről érkező terméket egy korlát, a folyamatos forgás közben az asztal közepe felé tereli. A korlát mindíg szabad helyet biztosít az újonnan érkező termékeknek, miközben az oldal korlát megakadályozza a termékek leesését. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően akár az asztal közepéről is minden termék könnyen elérhető. Használata gyors, és könnyített munkavégzést tesz lehetővé.

Felhasznált anyagok: rozsdamentes acél, eloxált alumínium, speciális műanyag (A vázszerkezet kialakításnál a végek lezárása heggesztve kerül kialakításra.

Forgó lap átmérője: Ø 1200mm

Magasság: 800mm ( +/-100mm állítható lábakkal)

Terhelés: max. 50kg (egyenletes eloszlásban)
Hálózat: 100-240V AC 50-60 Hz
Elektromos teljesítmény: 0.8 kW (állandósult üzemben)

Alap esetben a körasztal forgási sebessége 18m/perc (az asztallap külső ívén mérve). Opcionálisan rendelhető frekvenciaváltós kivitelben is. Ebben az esetben egy potméterrel szabályozható a fordulatszám.

 

Ajánlott termékek