Címkézőgépek

HERMA 452C Felső címkéző berendezés

Cikkszám: HERMA 452C
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Kompakt, megbízható csúcstechnológia hajtogatott dobozok, kartonok, könyvek, CD-borítok, élelmiszercsomagolások, stb. felületi címkézésre.


Kosárba
Termék KategóriaIpari sorozatgépek (3000-es sorozat)
GyártóHerma
Címkelefejtő típusaHERMA H400
Termelési kapacitás percenként50-60 db
Szállítópálya szélesség100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Kompakt, megbízható csúcstechnológia hajtogatott dobozok, kartonok, könyvek, CD-borítok, élelmiszercsomagolások, stb. felületi címkézésre. A gép választhatóan egy rugós nyomóhengeres merev leválasztóéllel vagy pneumatikus leválasztóéllel, rendelhető. A forgatónyelv lehetővé teszi olyan termékek pontos címkézését, amiknek nagyobb a mérettoleranciájuk vagy egyenetlenségek illetve mélyedések (kartonok, margarincsomagolás, stb.) vannak a felületükön, de lapárunál is alkamazható.

Alkalmazási terület: A címkézőgép megbízhatóan bizonyít a könyvcímkézés, a kartondoboz címkézés, illetve a dvd feliratozás, cd címkézés terén. A Herma 400-as címkézőfej gyorsasága miatt a gép alkalmas arra, hogy ipari gépsorokhoz csatlakoztassuk.

 

Címkézőfej

Herma H400

Címketekercs átmérő

300 -400 mm

Hálózati feszültség

100V AC ... 240V AC ±10%, 50 Hz ... 60 Hz

 Felhasználási területek: Gyógyszeripai címkézés, élelmiszeripari címkézés, kozmetikai címkézés, vegyipari címkézés, Flakon címkézőgép, tégely címkézőgép, üvegcse címkézőgép, üveg címkézőgép, fedő címkézőgép, doboz címkézőgép,