Címkézőgépek

ELT-2410 Körbecímkéző (görgetős)

Cikkszám: ELT-2410
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Félautomata címkézőgép hengeres vékony "cső-szerű" kapszulák feliratozására, fiolák, hengerek, üvegcsék, tubusok címkézésére. Akár transzparens címkékhez is!

  


Kosárba
Termék KategóriaFelső kategóriás asztali gépek (2000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA Basic
Termelési kapacitás percenként30-60 db
Szállítópálya szélesség150 mm, 200 mm, 250 mm
Címkézési módszerCímke rásimítása hengeres felületre

Félautomata címkézőgép hengeres vékony "cső-szerű" kapszulák feliratozására, fiolák, hengerek, üvegcsék, tubusok címkézésére.

Működési elv: A termékeket egy folyamatosan mozgó, görgők alkotta pályára kell helyezni. A címkeadagoló a termékre ráfejti a címkét, ezután egy forgatómű pedig azonnal végigsimítja a hengeres felületen. A berendezés elvileg nagy kapacitásra képes, melynek csak a kézi adagolás szabhat határt. Egyes termékeknél ezt automata adagolóval gyorsítani lehet.

Alkalmazási terület: Gyakorlatilag minden olyan kis keresztmetszetű tételt képes precíziósan címkézni, amit az emberi kéz már nem tud pontosan kezelni. Kifejezett előnye, hogy nagy mennyiséget képes kezelni, így automata adagoló berendezéssel a gyógyszeripari feliratozás számára nélkülözhetetlen berendezés. Ha fiolacímkézés, tubuscímkézés, üvegcse feliratozás, vagy esetleg ampulla címkézés a feladat, az ELT-2410 precíz partner.