Címkézőgépek

ELP-400 Félautomata körbecímkéző, integrált nyomtatóval

Cikkszám: ELP-400
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Nyomtatás, és palást címkézés egy műveletben! Max. nyomtatási szélesség: 104mm  

ELP-400 Félautomata körbecímkéző nyomtatóval TSC MH240 Series - Endiline


Kosárba
Termék KategóriaNyomtatóval integrált asztali kisgépek (ELP sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaTSC
Termelési kapacitás percenként15-40 db
Szállítópálya szélesség- mm
Címkézési módszerCímke rásimítása hengeres felületre

Az ELP400 palástcímkéző berendezés alkalmas minden párhuzamos oldalú hengerpalást felület címkézésére, ahol a címkére különböző változó tartalmakat (sorozatszám feltüntetés, minőség lejárati dátum nyomtatás...) kell elhelyezni. Ez a kompakt megoldás rendkívül gazdaságos, mivel a nyomtatás, és a címkézés egy időben történik. A TSC MH240 thermotranszfer nyomtató széria már 203dpi felbontásban is rendkívül részletgazdag nyomatot jelenít meg a címkén (opcionálisan rendelhető 300, illetve 600dpi felbontással is).

Működési elv: A Bar Tender szoftver segítségével a nyomtatási kép gyorsan, egyszerűen szerkeszthető. A számítógépen megszerkesztett tartalom exportálását követően a nyomtató külön-külön automatikusan eltárolja a kapott nyomtatási beállításokat. A berendezés memóriája számtalan nyomatot képes tárolni. Az érintőképernyő segítségével az operátor tudja kiválasztani a nyomtatási képet. Az operátor behelyezi a palackot a vízszintes tengelyekre, majd a leszorító kar segítségével a teljes folyamat alatt a megfelelő pozícióban tartja. A berendezéshez csatlakoztatott lábpedál segítségével elindítja a palackforgatást, a címkenyomtatást, valamint a címke leválasztást. A folyamatos forgás közben a palack palástfelületére simul a címke.
A nyomtatási funkció önállóan is vezérelhető! Tehát normál asztali ipari nyomtatóként ki tudjuk nyomtatni a már felcímkézett üvegek kartondobozának, egységcsomagjának címkéjét is.

Címkézési kapacitás: 15-20 darab/perc (A címkézési mennyiség függ a nyomtatási mező méretétől, az operátortól, valamint a palástfelületre kerülő címke hosszától!) Amennyiben nagyobb mennyiséget vár el, ajánljuk ELT-1310 Körbecímkező berendezésünket, vagy a gyártósorba integrálható ipari ELA-3300 Automata Körbecímkéző  gépünket. Ha a leggyorsabb palást címkézőgépünket keresi nézze meg ELA-4360 Nagy Sebességű Körbecímkéző  berendezésünket.

Műszaki paraméterek:

Befoglaló méretek: 390mm (szélesség) x 500mm (magasság) x 580mm (mélység)

Címkézendő termék átmérője: Minimum 25mm, Maximum 90mm

Súly: 20kg

Felbontás: 8 pont/mm 203dpi.

Max. nyomtatási szélesség: 104mm (A hordozószalaggal együtt értendő!)

Címketekercs kapacitás: 208,3 mm

Thermo Szalag kapacitás : max. 600 méter

LCD Resistive érintőképernyő, 16 bits Color, 480 x 272 pixel

USB host, szkenner, vagy PC-billentyűzet

 TSC MH240 Series - Endiline