Szolgáltatások

Címkézőgép karbantartás

Cikkszám: Endiline
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

A megrendelő telephelyén, vagy saját telephelyünkön vállaljuk címkézőgépek javítását, karbantartását.

Herma címkézőgép karbantartás, garanciális, és garancián túli javítás-karbantartás. Távol keleti címkéző gépek felülvizsgálatát is vállajuk!

Karbantartási szerződés régi, és új címkézőgépre, a folyamatos termelés biztosításához.

Írjon nekünk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot: Karbantartás kapcsolat


Kosárba

Cégünk a Herma címkézőgépek kizárólagos magyarországi képviselete. A  címkézőfejeken kívül vállaljuk egyéb címkézőgépek javítását, karbantartását! 

A karbantartással megelőzhetőek azok a meghibásodások, amik a legrosszabb időben érik a gyártósort. A karbantartások alkalmával gyakran szembesülünk, rossz címkebefűzéssel, vagy helytelenül beállított címkézési sebességgel, vagy akár nem rendeltetésszerű használattal. A karbantartások a legmegfelelőbb alkalmak arra, hogy ezeket a rossz beidegződéseket, vagy az oktatás hiánya miatt kialakult téves beállításokat feltárjuk, kijavítsuk és oktatás keretében tudásként átadjuk az ott dolgozó operátoroknak.

Szolgáltatásunk:

  • a címkézőgépek működésének ellenőrzése és teljes átvizsgálása
  • működési teszt lefolytatása
  • címkézőfej mechanikus átvizsgálása, amely magába foglalja a csapágyak, szíjak állapotának ellenőrzését, a forgó alkatrészek megtisztítását,”O” gyűrűk feszességének, kopottságának ellenőrzését, forgó alkatrészek ellenőrzését, megtisztítását, valamint az eredeti feszességi értékek visszaállítását, feszítőgörgők beállításának ellenőrzését, rugók állapotfelmérést , fékezőlemez, nyomóhenger, adagoló görgők megtisztítását, érintkezési nyomás visszaállítását, címkehordozó felvevő egység megtisztítását, tenziós gyűrűk állapotának ellenőrzését, feszítő rugók gyári paramétereinek visszaállítását, kábelek, csatlakozók, szenzorok ellenőrzését, megtisztítását, startkésleltetés optimális beállítását, hajtáshibák ellenőrzését -alacsony-magas hőmérséklet, alacsony-magas feszültség, túlterhelés ellenőrzése-kimérését, motor enkóderhez való csatlakozásának ellenőrzését,
  • az állapotfelmérés jegyzőkönyvének utólagos megküldése, amely tartalmazza a hibák leírását, javaslattétel az elhasználódott alkatrészek cseréjére, valamint az esetleges javítási költségek árajánlatát