Címkézőgépek

ELT-2400 Körbecímkéző (fekvő)

Cikkszám: ELT-2400
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Asztali forgatóműves címkézőgép, hengeres termékekhez, akár áttetsző címkékhez is!


Kosárba
Termék KategóriaFelső kategóriás asztali gépek (2000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA Basic
Termelési kapacitás percenként10-30 db
Szállítópálya szélesség- mm
Címkézési módszerCímke rásimítása hengeres felületre

Kis darabszám, kézi adagolás, kis méret, mobil kialakítás hengeres termékek címkézésére. 

Címkézési kapacitás: 15-20 darab/perc (A címkézési mennyiség függ az operátortól, a palástfelületre kerülő címke hosszától, valamint a palack átmérőjétől!) Amennyiben nagyobb mennyiséget vár el, ajánljuk gyártósorba integrálható ipari ELA-3300 Automata Körbecímkéző  gépünket. Ha a leggyorsabb palást címkézőgépünket keresi, nézze meg ELA-4360 Nagy Sebességű Körbecímkéző  berendezésünket.

Működési elv: A palackokat az operátor egyenként helyezi a címkézőgép vízszintesen elhelyezett tengelyeire, majd a lábkapcsoló segítségével indítja el a címke lefejtést, és az ezzel egyidőben elinduló palack forgatást. A készülék a forgatás közben simítja fel a címkét a palack palástfelületére. A termék megfelelő pozícióját egy rögzíthető csúszka segítségével lehet beállítani. A kézzel lenyomható kar segítségével biztosítható a címkék pontos, gyűrődésmentes felhelyezése.

A berendezés asztali kivitelben kerül kialakításra. A címkeközök érzékelése a Herma FS03-as szenzorral történik, ezért az áttetsző címkék is precíziósan kerülnek fel a termékre!

Az ELT-2400 körbecímkéző berendezésnél kiemelten fontos, hogy a címkézés pontosságát, és esztétikai megjelenését nagyban befolyásolja a palackok felületi kiképzése, a címke anyaga, valamint a címkézendő termék térbeli geometriái! A berendezés párhuzamos oldalú hengerpalást felületek címkézését tökéletesen végzi. Ha a flakonok között eltérés tapasztalható, vagy ha nem teljesen párhuzamos oldalú a flakonok, üvegek palástfelülete, akkor az ELA-3300 Automata Körbecímkéző gép  megfelelőbb választás.

A címkézendő felületnek por, nedvesség, és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A berendezés nem tartalmaz semmilyen felülettisztító, vagy szárító egységet! 

Felhasználási területek: Az ELT-2400 kifejezetten a borász címkézés, valamint a pálinka címkézés miatt kelt életre. Borosüvegek feliratozása, pálinka címkézés, és egyéb palack címkézés terén már bizonyított. Ezen kívül sok olyan cég megkeresett minket akiknek kifejezetten a mézcímkézés, vagy uborka címkézés feladatát kellett megoldani. A gép természetesen nem csak üveg címkézést tud kezelni. A műanyag palackok címkézésétől, a konzervek feliratozásán át, a vegyszeres flakonok feliratozásáig szinte minden hengeres termékre pontosan ragasztja fel a kívánt etikettet.

Címkeszélesség 80 mm, 160 illetve 240 mm-ig
Termék átmérő 240V AC 50Hz
Címketekercsátmérő( külső/belső) 300 / 76mm
Címkézési sebesség max. 40 m/min
Címkézési kapacitás kb. 15-20 Címke/Perc (termékfüggő)
Elektromos csatlakoztatás 230V AC (1 x 16A)
Elektromos teljesítmény: kb. 0,6 kW (állandósult üzemben)