Címkézőgépek

ELS-4500 Pneumatikus címkézőgép TTo nyomtató modullal

Cikkszám: Endiline
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Szállítópálya fölé telepíthető ipari egységrakat címkéző, amely akár felső felületen, akár oldal élen képes címkét felhelyezni.


Kosárba
Termék KategóriaSpeciális gépek (4000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA H400;HERMA Basic
Termelési kapacitás percenként30-50 db
Szállítópálya szélesség mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

Alkalmas olyan termékek címkézésére, ahol a termék folyamatosan halad egy szállítópályán. 

Alkalmazási terület: Ideális zsugoralagút utáni egységrakat címkézésére. A konzervipari címkézéstől, a malomipari címkézésen át, bármilyen gyüjtőkartonos, zsugorfóliázott egységrakat címkézésig.

Működési elv:  A berendezés elsősorban hajtott görgős szállítópálya fölötti elhelyezésre lett megtervezve. A szállítópályán haladó termék megérkezéséről a tárgy érzékelő szenzor ad jelet a címkézőfej részére. A megfelelő késleltetés beállításának megfelelően a Herma applikátor az előre megnyomtatott címkét a várakozó vákuumlap alá közvetlenül kitolja. A lap a címkét a nem ragadós oldalán vákuum segítségével megfogja. Ezután a pneumatikus teleszkóp függőleges irányú mozgással elindul a címkézendő felület felé és elhelyezi a címkét a felületen. A berendezés a termék felületét érzékelve megszünteti a vákumot és a címke a felületre ragad. Az érzékeléssel egyidejűleg a teleszkóp azonnal visszahúz és várakozik a további címkék kitolására. Kis méretű címkéknél a megfogásra elegendő csak a vákum, de nagyobb 80-150 mm címkéknél a kitolás alatt egy úgynevezett segédlevegő is nekiszorítja a címkét a vákuumlaphoz. 

Felhasználási területek: Gyógyszeripai címkézés, élelmiszeripari címkézés, kozmetikai címkézés, vegyipari címkézés, autóipari címkézés, Flakon címkézőgép, tégely címkézőgép, üvegcse címkézőgép, üveg címkézőgép, rakat címkézőgép, zsugor címkézőgép, raklap címkézőgép,