Címkézőgépek

ELA-4220 Ipari kétoldali címkézőgép

Cikkszám: Endiline
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Prémium kategóriás kétoldali címkézőgép, mely alkalmas további 3. illetve 4. címkét is a két főcímkékre felhelyezni. 


Kosárba
Termék KategóriaSpeciális gépek (4000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA H400
Termelési kapacitás percenként15-35 db
Szállítópálya szélesség150 mm, 200 mm
Címkézési módszerCímkelefejtés íves felületre
Az ELA-4240-es címkézőgéppel akár RFID bélyegek felrakása is megoldható. Általában keskeny és relatív magas termékek címkézésére használják. Alkalmas nem csak párhuzamos oldalú, hanem egymással szöget bezáró, vagy enyhén íves oldalfelületek címkézésére is.

Működés: A termékek mozgatását egy szállítószalag biztosítja. A pontos adagolást egy forgó kapuzó egység látja el. A bejutott termékeket ezután egy pneumatikus pozicionáló mű megigazítja, majd egy felső, közepesen puha szivacsos futószalag lenyomva tartja, hogy a címkézés alatt az elmozdulásukat megakadályozza.

A prémium kategóriának megfelelően a gépet egy 7.5”-os színes érintőképernyős kezelő panel segítségével lehet irányítani, ugyanakkor ez a kijelző gondoskodik a gép működésével kapcsolatos összes információ megjelenítéséről is. Ezenkívül a kezelő panelben helyet kapott egy fotókkal és ábrákkal illusztrált kezelői útmutató is.

Alkalmazási terület: Ipari flakoncímkézés az élelmiszeripar, a vegyipar, az energetika területén.  Flakon, tégely, kanna címkézés. Párhuzamos oldalu etikettezés, Íves etikettezés. Gyógyszeripai címkézés, élelmiszeripari címkézés, kozmetikai címkézés, vegyipari címkézés, Flakon címkézőgép,üveg címkézőgép, vödör címkézőgép,