Nyomtatók

TSC TTP-2610MT Széria - Ipari Thermo Transzfer nyomtató

Cikkszám: TSC
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Ipari Thermotranszfer&Direkt thermál nyomtató, választható 203dpi, vagy 300 dpi felbontásban. Max. nyomtatási szélesség: 168mm 


Kosárba
Felbontás300 dpi
Termék kategóriaIpari címkenyomtató
Nyomtatási sebesség mm/min.305 (mm/s)
Nyomtatási módThermal Transfer & Direct Thermal
Nyomtatási szélesség168 mm

A TTP-2610MT ipari termál transzfer nyomtatók már újonnan frissített nagy sebességű elektronikával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a gyorsabb nyomtatási sebességet úgy, hogy a jobb nyomtatási minőséget is teljesíti. A TTP-2610MT sorozat kifejezetten széles formátumú, akár 168mm széles címkék nyomtatására alkalmas.
A TTP-2610MT szabványos funkciói közé tartozik a nagy színes LCD kijelző, beépített Ethernet, USB 2.0, USB host, valamint egy SD flash memória kártya olvasó, amely lehetővé teszi akár 32 GB további tárolási memória elérését.
A TTP-2610MT szériát a legjobb nyomtatási minőséggel alkották meg, amit a TSC valaha is fejlesztett. Ez a továbbfejlesztett nyomtatási minőség a "Thermal intelligens Control" ™, amely nyomon követi és pontosan kiszámítja, hogy az adott pixeleket meddig kell melegíteni, hogy pontos, éles és tiszta címkét produkáljon minden alkalommal. Ez érvényes akár egy címke, vagy több ezer címke szakaszos, vagy folyamatos nyomtatásakor.
Az új TTP-2610MT sorozat nagy kontrasztú 4,3 "-os színes érintőképernyős LCD panelt kapott, amely kiegészülve a 6 gombos vezérléssel felhasználóbaráttá tette a nyomtató beállítását.
Két modell kapható:

  • A TTP-2610MT nyomtató 203 dpi felbontással, akár 305mm/s sebességgel,
  • a TTP-368MT 300 dpi felbontással, és 254mm/s sebességgel dolgozik.