Csomagolástechnika

Print Wiz dobozleragasztó készülék

Cikkszám: Print Wiz
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Feliratozás, és dobozlezárás áttetsző ragasztószalagokkal ( ragasztószalag szélesség max.50 mm).


Kosárba
Dobozlezárás

Print Wiz dobozlezáró kézi szerkezet mindenképpen előrelépés azoknak akik csomagokat zárnak le, és szeretnék biztonságban tudni küldeményeiket-termékeiket.
Előnyei:
·Áruvédelem - Mivel a szalag ragasztóval ellátott felületére kerül rá az egyedileg legyártatott nyomat, nem lehet a dobozt felnyitni-visszaragasztani nyomtalanul. A nyomtatási mód bármikor leállítható, így csak azokat feliratozza, amelyiket szeretnénk.
·Költségmegtakarítás - A ragasztógép a kereskedelemben is kapható áttetsző ragasztószalaggal működik. A saját logóval elkészített nyomtatóhenger automatikusan rányomtatja az egyedi feliratot-logót, tehát ezzel kiválthatók a költséges nyomda által megnyomtatott ragasztószalagok.
·Brand erősítés - Ha eddig egyszerű barna, vagy áttetsző ragasztószalaggal zártátok a dobozokat, akkor egy saját logóval ellátott dobozlezárás, mindenképpen erősíti a cég brand-jét.

 A hagyományos pecséttintával utántölthető tintapatron tartóssága, körülbelül 40 teljes ragasztószalag feliratozásához elegendő. Színe: fekete.

Nyomat hossza: max. 50mm

nyomat szélessége: max. 23mm