Címkézőgépek

ELA-3300R Automata körbecímkézőgép, integrált forgó körasztalokkal

Cikkszám: ELA-3300R
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Automata adagolás, és érkeztetés a beépített 750mm-es forgó körasztaloknak köszönhetően. Számtalan bővítési lehetőséggel!  

 ELA-3300R Automata körbecímkéző integrált forgó körasztalokkal


Kosárba
Termék KategóriaIpari sorozatgépek (3000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA Basic
Termelési kapacitás percenként30-60 db
Szállítópálya szélesség100 mm, 150 mm
Címkézési módszerCímke rásimítása hengeres felületre

Az ELA-3300R automata körbecímkéző berendezés alkalmas párhuzamos oldalú hengerpalást felületű, töltött flakonok, üvegek palástfelületére egy öntapadó címkét felragasztani, melynek magassága (a hordozószalaggal együtt), nem haladhatja meg a 160mm-t! (Opcionálisan renldelhető 240mm magasságig!)
Működési elv:
A termékeket az operátor az integrált adagoló körasztalra helyezi, amely a folyamatos forgás, és a különböző terelőkorlátok segítségével juttatja a termékeket a címkézőgép szállítópályájára. A flakon először a sorolóművel találkozik. Ez az egység a szállítópálya szélességének csökkentésével (manuálisan állítható), és egy szabályozható forgási sebességű kerékkel, a termék haladási sebességét lassítja, és késlelteti a termék továbbhaladását. A sorolóműnek köszönhetően a címkézőfejnél nem alakul ki torlódás a folyamatos adagolás ellenére sem. A megfelelő termék adagolási sebességgel a címkézőgép teljesítménye maximálisan kihasználható. A címkézőfejhez érve a terméket egy pneumatikus hengerpár nekiszorítja egy gumírozott forgatóműnek. A termék a címke lefejtő acél él elött forog, miközben a címkézőfej elindítja a címkelefejtést. Ezzel egyidőben a címke a hengerek közötti forgásnak köszönhetően rásimul a termék palást felületére. A felcímkézett termék a szállítószalagról az integrált fogadó körasztalra kerül, amelyen az oldalkorlát kialakítása a flakonokat mindíg a körasztal közepe felé tereli, és biztosítja az újjonnan érkező termék részére a szabad asztalfelületet. A termékek átmérőjéhez és magasságához az átállás egyszerűen beállítható. A különböző termékek közti átállás gyors, a berendezés felhasználóbarát.

Opcionálisan rendelhető bővítési lehetőségek:
- LOT szám, dátum nyomtatás közvetlenül a címkére, még a felragasztás elött például Videojet 6230-as nyomtatóval: 

- Dátum feliratozás a palack aljára, nyakára például VideojetCIJ feliratozóval:

- Felső címkéző modul, hogy a tégelyek fedelére, kupakjára is felkerüljön a címke


Műszaki paraméterek: 

Maximális címkeszélesség: 160 mm (jelen esetben a címke magassága hordozószalaggal együtt)
Címketekercsátmérő: max. 300mm külső átmérő / 76mm belső duda átmérő
Szállítópálya (heveder) szélessége: maximum 100 mm
Címkézési kapacitás: kb. 40 db/perc (A teljesítmény függ az adagolás sebességétől, a címke hosszától, valamint a termék átmérőjétől!)
Hálózat: 100-240V AC 50-60 Hz
Elektromos teljesítmény: 0.8 kW (állandósult üzemben)

Sűrített levegő: 6 bar