Címkézőgépek

ELA-3110 Alsó Címkézőgép

Cikkszám: ELA-3110
Árajánlatért kérjük kattintson ide!
Várjuk érdeklődését!
Áraink az áfa értékét nem tartalmazzák!

Alsó felületek címkéző berendezése


Kosárba
Termék KategóriaIpari sorozatgépek (3000-es sorozat)
GyártóEndiline
Címkelefejtő típusaHERMA Basic;HERMA H400
Termelési kapacitás percenként20-50 db
Szállítópálya szélesség100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm
Címkézési módszerCímkelefejtés sík felületre

A fenékcímkézés fejlett megoldása azon termékeknél, amik sík alsó felülettel rendelkeznek - pl.: kartonok, dobozok, kazetták, blisztere, bonbonok, autóalkatrészek, gyógyszeres dobozok stb. A hatékonyságnövelés érdekében nincs szükség külön simító egységre, mert a címke rásimítását -a termék súlyától függően- a szállítószalag végzi. 

Működési elv:
A termékeket gyártó sorba integrálva, a már meglévő szállítópályáról egy átadó lemez közbeiktatásával, vagy kézi adagolással  fogadhatjuk.
A pálya két különálló szállító modulból áll. A két szállítópálya között benyúló leadóélen történik a címke leválasztása és a termék fenekének címkézése. A pálya végén a kész termék akár gyüjtő dobozba hullhat, vagy az opcionálisan rendelhető ELR-Forgó Körasztal segítségével pufferelhetjük.

Alkalmazási terület: Az ELA-3110 mindent címkéz aminek az alsó felülete sík felület. Az élelmiszeripari feliratozás terén már sok helyen alkalmazzák tájékoztató címkék felhelyezésére, vagy szavatossági idő címkézésre (bonbonok címkézése, csokoládé figurák talpának címkézése...). Amennyiben nem kizárólag alsó címkézés a feladat, nézze meg ELA-3120 Alsó Felső Címkézőgépünket.

Címkézőfej Herma Basic
Címketekercs átmérő max. 300mm (külső méret)
Hálózati feszültség 100V AC ... 240V AC ±10%, 50 Hz ... 60 Hz