Finanszírozás

Pályázatírásban, projektmenedzsmentben stratégiai partnerünk a fix díj nélküli, sikerdíjas Pályázatírás szakértője, a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet. www.european.hu

Stratégiai partneri együttműködésünk célja, hogy a jelentős iparági tapasztalattal, számos pályázati referenciával rendelkező Intézet szakértőivel közösen minél több sikeres pályázat általi vissza nem térítendő támogatáshoz (pályázatírás, teljes körű projektmenedzsment /pénzügyi elszámolás, monitoring, helyszíni szemlén való részvétel, projekt kommunikáció/),és finanszírozási közreműködéssel (kedvezményes hitelek és garanciák teljes körű összeállítása) járuljunk hozzá, meglévő partnereink és új ügyfeleink gépbeszerzéséhez, versenyképességének, piaci pozíciójának erősítéséhez.

Időben, megbízható háttérrel!

Amennyiben az idei évben vagy akár 1-2 éves távlatban tervezi címkézőgépe, vagy egyéb gépsora beruházását már most érdemes utánanéznie, hogy milyen összegű és intenzitású pályázati lehetőségek vehetőek igénybe a beruházások fejlesztésének finanszírozására. Igaz, hogy a pályázatok nagy részét még nem hirdették meg, de már most érdemes elő(fel)készülni,hisz fontos tudni, hogy e pályázatok többsége rövid időre, néha csak pár hétre nyílik meg.

Pályázatfigyelés, Előminősítés, Teljes körű pályázati lebonyolítás!

A díjmentes pályázati előminősítést követően világos képet kaphat lehetőségeiről, illetve arról, hogy mit kell tennie addig, míg az Ön számára megfelelő pályázat megjelenik.

Az előminősítés után megkezdődhet a pályázat előkészítése, melyet cégünkkel és partnerünkkel az ECC-vel szorosan együttműködve végzünk, hogy az Ön beruházásának megvalósítását zökkenőmentesen, sikeresen zárjuk.

Az alábbi linken elérhető pályázati előminősítő lapunk, melyet kérjük faxon vagy e-mailben küldjön vissza részünkre az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

www.european.hu/minositesi_urlap

 

Tóth Ádám Ferenc

ügyvezető

e-mail: toth.adam@european.hu

Telefon/Fax: +36 (1) 422-0700, / +36 (1) 422-0699

European Conformity Check

Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet

www.european.hu

Képtalálat a következőre: „european conformity check”

Ajánlott termékek